Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

La ce sa te astepti de la un coach? Featured

22 May 2015 By In Articole Coaching

Se vorbeste din ce in ce mai des despre coaching. Si nu exista numai o multitudine de informatii si pareri legate de coaching, dar in acelasi timp exista si o diversitate de stiluri abordate in coaching. Si cum frumusetea consta tocmai in faptul ca suntem diferiti, la fel si coaching-ul poate fi perceput ca un proces unic in functie de cei doi oameni care se intalnesc in interactiune, de raportul de care il stabilesc, de modul de abordare si functionare a clientului si de stilul coach-ului. Ei, si cum coach-ul se asteapta de la client sa fie cel mai bun expert posibil in problema lui, oare de la ce te poti astepta de la un coach?

  •  Sprijin

Coach-ul te va insoti in drumul pe care vrei sa-l parcurgi si iti va fi alaturi in alegerile pe care le faci. Cu toate astea, coach-ul nu-ti va acorda tipul de ajutor pe care ti-l ofera un prieten spre exemplu.

  • Provocare

Eeee, coach-ul te va provoca. Te va provoca sa iesi din zona de confort, pentru a creste, pentru a-ti extinde harta, pentru a-ti schimba perspectiva si modul de a percepe lucrurile.

  • Tacere

Coach-ul te va asculta. Iti va asculta vorbele, povestea. Si poate ca asta e tot ce va face. Pana la urma tu iti stii cel mai bine tema, nu?

  • Iti va pune intrebari

Intrebari care sa-ti clarifice ceea ce vrei, obiectivul, care sa te ajute sa gasesti cat mai multe solutii posibile si... care sa te provoace, desigur. 

  • Coach-ul iti ofera cadrul...

...pentru toate cele mai de sus si pentru tot ceea ce apare pe parcurs. Acest cadrul iti va permite sa te cunosti mai bine, sa te dezvolti, sa cresti, sa inveti. 

  • Reperele unui proces in care ai 100% responsabilitatea pentru alegerile tale

Coach-ul are responsabilitatea cadrului si a procesului de coaching, iar clientul are responsabiliatea optiunilor, perspectivei lui-tot ceea ce il reprezinta si este el.

Asa ca poti sa te astepti la multe lucruri de la un coach, dar cel mai bine este sa te astepti ca tu sa obtii ceea ce vrei...

Descarca gratuit "Chestionar de Autocunoastere"

Nume complet
Telefon *
Email *
Read 5302 times Last modified on Thursday, 28 May 2015 15:21
Andreea Barca

Noi toti cautam in exterior ceea ce deja exista in interiorul nostru. E nevoie doar de o schimbare de perspectiva si curaj pentru a alege trans-formarea.
Iubesc oamenii si imi place sa vad cum pot crea singuri contextul unei schimbari potrivite in viata lor. Iar coaching-ul este exact oglinda prin intermediul careia fiecare isi sesizeaza resursele de care are nevoie pentru a ajunge acolo unde isi doreste.

Website: www.nlpexplorer.ro

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala