Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Despre Coaching si ABC Coaching

03 October 2016 By In Articole Coaching

Ca manager am simtit zilnic o mare onoare si bucurie, de a inspira oamenii sa isi gaseasca motivatia si de a participa activ, cu exemplul personal, la munca de zi cu zi alaturi de ei. In acelasi timp, am simtit o si mai mare responsabilitate si o foarte mare provocare.

Aceea de a incerca sa implementez teoriile din facultate, de a nu gresi si de a nu face ceea ce nici mie nu imi placea; dorinta si ambitia de a fi performanta, de a fi apreciata si validata in acel rol.

 

A facut diferenta sa aflu despre coaching citind o carte. Pe vremea aceea as fi vrut sa am un astfel de curs, cum este “ABC Coaching”, sa invat lucrurile mai simplu si sa am un spatiu in care sa practic, unde sa simt incredere langa oameni care impartaseau aceleasi temeri.

Ce primesti cand faci acest curs?

 

-      ✔ Afli rapid ce atribute naturale ai deja si ce mai ai nevoie sa perfectionezi;

-      ✔ Devii un lider inspirat si motivational, pentru ca ajungi sa ii intelegi pe oameni, sa ii asculti dincolo de vorbe si sa comunici intr-un registru comun de limbaj si energie;

-      ✔ Inveti sa stabilesti corect obiective, caci dincolo de simplitatea arhicunoscutului SMART, mai este ceva ce vei descoperi si va face diferenta;

-      ✔ Afli cum sa iei decizii rapide, corecte, verificate atat de logica si politicile locului unde muncesti, cat si de intuitie;

-      ✔ Integrezi toate cele invatate, cu mare usurinta, atat in viata ta profesionala, cat si in contextele personale, de zi cu zi.

Toate acestea se vor regasi in forma unui profesionist cu un CV complet.

 

Dar se va intampla ceva si mai important, caci coaching-ul inseamna transformare personale - vei deveni mai apreciat si mai iubit in toate celelalte roluri din viata ta – partener, parinte, prieten... vei ajunge un om care contribuie activ la fericirea vietii altora, fiind implinit si in perfecta armonie cu sine. 

 

Vrei sa treci de la teoretic la practic?

Nu rata urmatoarea serie ABC Coaching - Program de Formare atestat International Coach Federation.

Fa acum primul pas catre o viata traita dupa bunul plac!

Mai multe detalii pe link-ul de mai jos:

http://www.coaching-essence.ro/ABC-Coaching/

Read 3157 times Last modified on Monday, 03 October 2016 15:45
Luiza Stefan

Coaching-ul pentru mine reprezinta schimbare...nu cea care este constanta universala, ci una durabila, dorita si creata.

In coaching am gasit puterea de a accepta trecutul si de a invata din el; am aflat savoarea si rostul de a ma bucura de prezent asa cum este; am reusit sa imi creez din vise, dorinte si obiective un viitor palpabil.

Cand sunt fata in fata cu clientul simt emotie, respect si uimire. Sa am acces la viata si gandurile unui om, sa particip la crearea versiunii lui mai bune, sa vad cum isi descopera puterile si le foloseste este inaltator si sunt recunoscatoare ca pot fi parte din poveste.

 Ca pregatire profesionala – am studiat Managementul General, Managementul de Proiect, Leadership organizational. Am o experienta de 10 ani in analiza de bussines si implementarea de solutii software si 15 ani in managementul echipelor – in domeniul riscului bancar.  Am coordonat zona de risc in proiecte de implementare core-banking, sisteme de colectare debite si de behavioral scoring.

Formarile ca si Coach ACC - acreditare International Coaching Federation,  Master Practitioner NLP si Trainer acreditat ANC – au completat in mod firesc evolutia mea profesionala.

Stilul meu de coaching este bazat pe intuitie, umor si provocare. Sunt practica si visatoare in acelasi timp, cred ca nimic nu este doar obiectiv si rezultat, drumul in sine este placere si conteaza poate chiar mai mult ca destinatia.

Pentru a programa o sedinta cu Luiza Stefan alegeti una din variantele de contact de mai jos:
office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Website: www.nlpexplorer.ro

Latest from Luiza Stefan