Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

De ce sunt scumpe sau foarte scumpe sedintele de coaching?

De ce sunt scumpe sau foarte scumpe sedintele de coaching?
 
Pentru ca printr-o sedinta de coaching sau 2, 3, 5 sau 6 faci schimbari majore in viata ta, iti accesezi starile de spirit si mindset-urile care te sustin sa ai succes in ce iti doresti cu adevarat.
Te fac sa iesi din zona de comfort, te scot dintr-un tipar repetitiv in care observi ca tot intri, te aduc in contact cu potentialul tau, te ajuta sa actionezi in acord cu bucuria inimii tale.
Implicatiile sunt legate de felul in care iti traiesti experientele, iar dezavantajele ramanerii in zona de blocaj se observa pe termen lung prin faptul ca intri in situatiii repetitive care te blocheaza, nu te bucuri plenar de viata, faci alegeri din teama, te simti nemultumit de activitatea ta, de relatiile cu anumiti oameni, nu iti urmezi pasiunea, traiesti la un nivel mediocru de bucurie, etc.
Prin coaching obtii rezultate concrete, incepand de la mici obiceiuri pana la felul in care te raportezi la relatia cu ceilalti, relatia de cuplu, relatia cu sine, schimbari de cariera, de job, activarea succesului in obiective mici sau mari. Prin aceste metode de lucru, cu ajutorul unui coach care te sustine in proces faci schimbari foarte rapid pe domeniul dorit.
Coach-ul este intr-o pozitie de egalitate fata de client, coach-ul de asemenea beneficiaza de aceste metode de cele mai multe ori cu un alt coach.
Atunci cand sunt doi sau mai multi prezenti pentru indeplinirea unui scop energia este mult mai puternica fata de atunci cand esti singur si mai ales atunci cand te gasesti confuz in gandire.
 
Cum de se fac schimbari asa de rapid si eficient prin coaching?
 
Este o stiinta a modului in care functionam ca fiinte umane, legata de conexiunile neuronale, cum functioneaza creierul, planul emotional, mental profund, si fizic. Metodele sunt testate si intotdeauna functioneaza, te ajuta sa progresezi in directia dorita.
 
Ce fel de obiective iti poti atinge prin coaching?
Cateva exemple sunt:
- sa depasesti o teama;
- sa iti schimbi un comportament nedorit;
- sa iti dai seama ce vrei;
- sa iti gasesti o activitate care sa te implineasca;
- sa schimbi felul in care relationezi cu cineva;
- sa ai mai multa incredere in tine.
Ce fel de coach sa alegi?
Din experienta mea sedintele de coaching care au produs cele mai profunde si eficiente rezultate au fost alaturi de coachi care sunt certificati intr-o formare oficiala, deci care au urmat cursurile de formare si le-au absolvit. Chiar si unii invatatori spirituali care faciliteaza un proces profund de vindecare emotionala la randul lor au fost discipolii unor maestrii si au primit initieri, au trecut printr-un proces autentic de transformare. Astfel ca recomandarea mea este sa apelezi la un facilitator care are o experienta in spate. Asta daca doresti rezultate clare si rapide, pentru ca este adevarat ca in dezvoltarea personala si spirituala poti intalni multe metode pe care sa le aplici tu cu tine, carti interesante, sau chiar oameni care prin abilitatile lor native iti pot fi un sprijin pe drumul tau.
Ce ma defineste pe mine, Maria, ca si coach?
Eu te sprijin sa ai succes in dorintele adevarate ale inimii tale.
Te sprijin sa faci schimbarile esentiale in acord cu bucuria ta.
Read 2903 times Last modified on Tuesday, 28 June 2016 08:50
Maria Constantinescu

Mindfulness Coach
 
Coaching-ul nu adaugă ceva la tine, ci pur şi simplu îţi revelează răspunsurile şi soluţiile pe care deja le deţii.
 
Mindfulness Coaching înseamnă să devii conştient/-ă de prezenţa ta dincolo de corp, minte, activităţi. Te ajută să fii în starea de meditaţie chiar şi în timpul activităţilor, ceea ce aduce mai multă viaţă în tot ce faci.
Folosesc şi termenul de ‘happiness coach’ pentru că, pentru mine, coaching-ul este pentru fericire.
În şedinţe obţii:
  • încredere în sine
  • accesarea intuiţiei
  • puterea de a o aplica şi de a face schimbări
Ma adresez oamenilor non-conformişti, interesaţi de spiritualitate, care se desprind de vechile obiceiuri, relaţii sau activităţi care simt că îi ţin pe loc şi care vor să îşi asculte chemarea interioară.
 
Obiective: independenţă financiară, emoţională, job din pasiune, pace interioară, fericire în relaţii, conectarea intuiţiei cu mintea logică.
 
*La finalul unei şedinţe cu mine vei primi şi o tehnică de bioenergie pentru echilibrare energetică şi accesarea câmpului de linişte.
 
Certificate și alte experiențe:
Studii în sociologie (psihologie socială) la Universitatea Bucureşti.
Arte plastice, grafică şi pictură.
NLP Practitioner și NLP Master Practitioner, acreditat de International Association for Neurolinguistic Programming și International Association of NLP Training Institutes, Formare de peste 330 ore live training în NLP, cu Daniel Bichiș (Competent Consulting) format de Richard Bandler, co-fondator NLP.
Consilier pentru Dezvoltare Personală, acreditat A.N.C., Formare de 150 ore, cu Mugur Bădărău.
Coach acreditat de International Coach Federation (ICF), formare de 112,5 ore aprobate ACSTH-ICF și peste 90 de ore de practică, prin şcoala Coaching Essence.
Participare la “Inițiere în Buddha Compasiunii” cu Dalai Lama, Budapesta, septembrie 2010.
Participare la cursurile de yoga în cadrul Grupului Național de Studiu și Practică Yoga (Organizație membră a Uniunii Europene de Yoga), cu Yogaacharya Mario Sorin Vasilescu, 2010 – prezent.
Participare la întâlniri, workshop-uri și retreat-uri cu Rune Heivang și Arne Bjellebo, în România.
Participare la Retreat cu Gangaji și Eli, (discipoli ai lui Papaji – discipol al lui Ramana Maharshi), Amsterdam, iulie 2014.
Pentru a programa o sedinta cu Maria Constantinescu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702