Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Cum sa fii fericit in Viata?

01 March 2016 By In Articole Coaching

Cum sa fii fericit in Viata?

O intrebare pe care o auzim destul de des de la clientii nostri de life coaching...

Fericirea este fara dubiu cel mai important lucru din viata noastra.

Daca suntem fericiti cu noi insine, fericiti cu sanatatea noastra, cu relatiile noastre, cu cariera si cu finantele...nu avem nevoie de nimic altceva.

 

Din pacate cei mai multi oameni nu sunt fericiti, sau cel putin nu pe cat ar vrea sa fie. Pentru a fi fericit e nevoie sa iti asumi responsabilitate pentru propria viata, sa ai o atitudine aliniata cu aptitudinile tale, sa-ti cresti nivelul de incredere in sine, sa-ti imbunatatesti stilul de viata si sa armonizezi ce gandesti cu ce spui si ce faci. (cuvintele ingrosate apartin lui Mahatma Ghandi)

Lumea devine rapid un loc de confuzie si stres...iar timpul tot mai greu de impartit intre rolurile pe care le jucam in viata de zi cu zi (parinte, iubit, profesie, etc).

Incerci sa gestionezi toate aceste roluri fara sa-ti periclitezi sanatatea, dar cumva calea catre relaxare si implinire se simt a fi departe si te intrebi...Ce se intampla cu viata mea?

Multi oameni fac un efort imens pentru a-si schimba circumstantele nefericite in care se afla, insa o fac cu aceiasi gandire si cu aceleasi abilitati cu care au creat problema inca de la inceput.

Iar partea cu adevarat trista este ca dupa mai multe incercari nereusite ajung sa renunte la relatii, la viata amoroasa, la vise...ajung sa creada ca asa le este destinul!

NU, destinul tau nu este asa!

Prin Life Coaching poti sa te convingi...

Life Coaching-ul este ca o "prietenie profesionista" unde primesti ajutor pentru a-ti implini dorintele si visele.

Ajutor?

Nu prin sfaturi, nu prin a incepe sa-ti demonteze trecutul si nu prin a te face sa te simti responsabil pentru insuccesele tale.

Coach-ul iti va studia circumstantele, convingerile, obiectivele...si te va ghida prin intrebari si tehnici de coaching, ca tu sa-ti gasesti cel mai potrivit drum catre obiectivele tale. Toate astea intr-un mod aliniat la valorile tale si perfect ecologic cu cei din jurul tau.

Vrei sa incepi sa descoperi scurtaturi?

Decat sa mergi pe acelasi drum, ce nu aduce nimic nou?

Suna la 0734.701-702 - Ana Maria si inscrie-te la o sedinta de Coaching Individual cu unul dintre Coachii nostri.

PS: Ajungi mult mai usor la destinatie daca folosesti un GPS, decat daca incerci toate drumurile posibile.


Lucian Maruntelu,
Coaching Essence

Read 3214 times Last modified on Thursday, 03 March 2016 13:26
Lucian Maruntelu

Avand adanc impregnata in mine dorinta de a schimba lumea intr-una mai buna, am inceput inca din adolescenta procesul de a ma schimba pe mine. Dintr-o perspectiva lipsita de judecata mi-am dat voie sa ma descopar…si am descoperit ca aceleasi reguli universale ce mi se aplica mie, ti se aplica si tie.

Am descoperit ca mai presus de orice, noi oamenii suntem fiinte spirituale si ca toti putem sa avem vieti echilibrate si prospere atat timp cat stim sa ne definim intentiile si sa ne administram atentia.

Sunt o persoana optimista, foarte usor adaptabila si capabila sa inteleaga si sa se faca inteleasa; indiferent de modul de comunicare al persoanei implicate in interactiune.

Vad in procesul de coaching o “prietenie profesionista” in care nevoile tale sunt scoase la lumina si puse pe masa. Impreuna gasim cel mai bun drum de a le indeplini…si il parcurgem constienti de fiecare pas facut. Iar la sfarsit…sarbatorim.

Calificari: Formare in coaching la standarde internationale ICF sub indrumarea trainerilor Tiberiu Felber, Carmen Todor si John Thompson, NLP Practitioner si multa “scoala vietii”.

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Lucian Maruntelu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702