Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Cum poti gasi un job care sa iti placa?

03 March 2016 By In Articole Coaching

Tuturor ne-ar placea sa avem o slujba pentru care sa fim potriviti. Unui artist ii place sa lucreze cu acuarele, artizanilor le place sa lucreze cu mainile, scriitorii adora sa scrie. Cei cu talente mai putin definite, prefera afacerile si industria. Daca America face ceva bine, acel ceva consta in faptul ca ofera o paleta larga de ocupatii: aratul pamantului, industria prelucratoare, vanzari si altele.

In calitate de antrenor de cariera, iti prezint un plan simplu ce iti asigura reusita:

 

1. Gandeste-te exact ce tip de loc de munca iti doresti? Daca acesta nu exista deja, il poti crea.

2. Pentru cine doresti sa muncesti? Alegeti compania sau individul ce are valori congruente cu ale tale.

3. Studiaza-ti potentialul angajator, in ceea ce priveste politicile, personalul si modalitatile de crestere.

4. Prin analiza propriei persoane, a talentelor si a capacitatii tale, vezi ce poti oferi si gaseste modalitatile care sa vina cu soltutii avantajoase, cu servicii, cu metode de dezvoltare si idei pe care consideri ca le poti transmite cu succes.

5. Uita de idea unui ‘loc de munca’. Nu te gandi daca exista sau nu un loc de munca pentru tine? Concenteeaza-te asupra ceea ce poti oferi!

6. Odata ce ai descoperit care este activitatea care iti place, impreuna cu antrenor faci un plan clar, il pui pe hartie intr-o forma eleganta si completa.

7. Prezentati CV-ul angajatorului, iar restul va veni de la sine. Orice companie cauta oameni care pot oferi ceva de valoare, fie ele idei, servicii sau ‘relatii’. Orice companie are un loc de munca disponibil pentru o persoana care un plan de actiune bine definit, deoarece acesta reprezinta un mare avantaj si bani mai multi pentru companie.

Aceasta serie de proceduri poate dura cateva zile, saptamani sau chiar mai mult timp, insa diferenta in materie de venit, de avansare si de recunoastere a valorii prefesionale te va scuti de ani de munca fara satisfactii, rutina, stres si bani insuficienti. Fiecare persoana care incepe sau ajunge la jumatatea drumului in ascensiunea sa, reuseste asta prin planificare deliberata si atenta.


Din bucuria de a darui,
Mihaela Avram

Munca din Pasiune!

Read 3086 times Last modified on Thursday, 03 March 2016 14:25
Mihaela Avram

Ma definesc ca fiind o luptatoare, ce iubeste viata, oamenii si educatia.

Plecand de la aceasta definitie, din toata experienta de pana acum, mi-am dat seama cat este de importanta relatia cu noi insine si cu cei din jurul nostru! Toata aceasta calatorie, ce a constat intr-o continua educatie, munca, prezenta si deschidere intodeauna catre nou, are la baza, relationarea autentica, asa cum este ea exprimata de fiecare dintre noi!

Asa cum este relatia cu noi insine, asa este si relatia cu ceilalti!

Pentru mine, coaching-ul inseamna pasiune. Este acea activitate pe care o fac si nu simt ca muncesc. Prin Coaching, poti sa iti realizezi pe deplin tot ceea ce iti doresti, chiar si cele mai temerare vise, atata timp cat acestea sunt congruente cu valorile profunde ale personalitatii tale.

Pregatire: Associate Coach – Certificat de International Coach Federation, Consilier Vocational - Autorizat de Ministerul Educatiei Nationale, absolventa de Comunication Skills, Comportament Organizational, Managementul Performantei, Tainele Feminitatii Sacre, Facultate de Filologie.

Sunt LIFE COACH (antrenor de vieti), specializat pe Crearea de Relatii Autentice, pe coaching-ul de cariera si pe Medierea de Conflicte! Rolul meu este sa te insotesc sa iti gasesti acele tipare si conflicte interioare, si, odata constientizate, sa iei decizii bune in viata TA! Sunt bucuroasa si recunoscatoare sa contribui la imbunatatirea vietii tale, in acest mod eu sunt autentica, in armonie si echilibru cu mine!

Pentru a programa o sedinta cu Mihaela Avram alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702