Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Ne afecteaza convingerile limitative? Featured

06 May 2015 By In Articole Coaching

Exista vreo zona a vietii tale in care ai probleme?

Daca da, sunt aproape gata sa pariez ca aceea este zona in care ai si convingeri limitative – acestea sunt credinte care suna ca niste postulate, aproape axiome, pe care le luam ca atare si le aplicam orbeste, fara macar sa ne gandim: lumea e rea, oamenii barfesc, viata e o lupta, nu exista barbat care sa nu insele, daca nu ai bani esti nimeni etc.

Dar te-ai intrebat vreodata de unde ai aceste convingeri?

 

Te-ai gandit cate dintre ele sunt ale tale, create de tine si cate sunt preluate de la parinti, bunici, profesori sau vecini?

Ti s-a intamplat pur si simplu o singura experienta nefericita si ai transformat-o, generalizand acum, intr-o “lectie de viata” aplicabila oricui, oriunde si in orice circumstante?

Vom merge chiar mai departe si iti voi spune ca daca ai un vis, un obiectiv sau pur si simplu iti doresti ca viata ta sa se miste odata din blocajul in care esti, indiferent ca e vorba de relatii, cariera, copii, sanatate sau orice alt domeniu, vei reusi doar daca vei identifica si modifica aceste credinte. Si desigur, n-am vrea ca acest lucru sa se intample asa, peste noapte, mai ales ca respectivele convingeri au si ele rolul lor, ba chiar te-au ajutat la un moment dat in existenta ta…

Doar ca circumstantele exterioare se modifica, iar noi ne incapatanam, uneori, sa ramanem fixati in ceea ce credem noi ca este bine. Pentru ca da, este o chestiune de perceptie, interna si de cele mai multe ori nu are nicio legatura cu ce se intampla in exterior.

Detectarea credintelor limitative, sesizarea rolului lor in viata ta si modificarea lor astfel incat sa iti fie de folos si in acelasi timp sa pastrezi beneficiile se poate face printr-un program foarte simplu de “presetare” constienta a mintii. Cu antrenament si perseverenta, iti deschide usi nebanuite: iti modifica starea, felul in care percepi lumea si raspunsul oamenilor la ceea ce faci si spui.

Iti confera puterea de a schimba ce se intampla.

In programul Empower your mind – Create your future, ne vom ocupa pe larg exact de aceste credinte limitative.

Modulul dedicat imaginii de sine si credintelor limitative va contine:

✔ blocaje, bariere in sistemul credintelor;

✔ natura convingerilor si descoperirea credintelor ascunse;

✔ schimbarea credintelor - tehnici specifice;

✔ erori comune in aplicarea sistemului mind power si tehnici de depasire a acestora.

 

Daca vrei sa afli mai multe despre acest program, intra AICI sau trimite intrebarile tale la

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau suna la 0734.701-702.

 

Read 5051 times Last modified on Friday, 15 May 2015 08:08
S.Budisteanu

"In coaching, pornesc cu ideea ca persoana din fata mea detine toate resursele schimbarii si ale succesului, datele pentru a-si atinge potentialul maxim. Uneltele mele sunt: empatia, intuitia, umorul, spiritul progresist, uneori neconventional, increderea. Imi place sa inspir si sa motivez oamenii."

Silvana este coach si membru al International Coaching Federation si al Asociatiei Romane de Coaching (membru afiliat). A absolvit cursul de Master Coach organizat de Coaching Essence si este trainer acreditat ANC. Are formari in NLP (NLP Practitioner - NLP Explorer), coaching cognitiv-comportamental, tehnici mind power, Management and Business Administration si Public Relations si nu in ultimul rand o experienta de 15 ani in antreprenoriat.Cu experienta in zona de business, executive coaching si coaching de echipa (in industriile de auto-moto, asigurari si industria de prelucrare) precum si in coaching 1:1. Stilul ei de coaching este: provocator, direct, intuitiv, pragmatic si centrat pe constientizare.

Oras: Bucuresti

 

Pentru a programa o sedinta cu Silvana Budisteanu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702

Website: www.nlpexporer.ro