Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Cum Coaching-ul mi-a schimbat viata

10 February 2016 By In Articole Coaching

Prima oara cand m-am intalnit cu coachingul eram intr-o multinationala la departamentul resurselor umane. Era bine, insa ceva lipsea. Era monoton iar activitatea devenise rutiniera.

Cand am aflat ca urma sa devin mama, in interiorul meu s-au declansat o serie de semne de intrebare. Ce fac eu aici? Ce fel de mama voi fi? Voi putea fi o mama buna pentru copilul meu? Ce va invata de la mine? Voi face viata acestui copil frumoasa? In ce lume va creste? 

Intrebari normale, pe care orice femeie sau orice viitor parinte si le poate pune la un moment dat in acest rol.

 

Astfel, universul mi-a scos in cale un prim raspuns la acest tumult ce se declansase, prin intalnirea cu o persoana minunata, care mi-a povestit despre coaching si beneficiile acestuia, si cum ea, isi gasise un mod de a isi ridica nivelul performantei si al calitatii vietii prin acesta. Mi-a povestit de cursul urmat, de ajutorul pe care l-a primit prin acesta, cum discutiile purtate cu un coach au facut-o sa creasca ca persoana, cum realizeaza ea impactul coaching-ului asupra celor din jurul ei si a celor care urmeaza sesiuni de coaching.

 

Astfel, curioasa din fire, am ales sa urmez cursul de coaching, unde pe langa a invata tehnici, abilitati si alte lucruri utile unui coach eficient, am intalnit o serie de oameni cu ajutorul carora si prin discutiile cu care am invatat sa ma inteleg mai bine, sa imi raspund la intrebari latente din interiorul meu si sa imi depasesc anumite blocaje interne care ma tineau pe loc.  Dupa terminarea cursurilor am ales sa continui explorarea si am urmat specializare in acest domeniu, dorind sa pot oferi si celor din jurul meu beneficiile pe care eu le-am resimtit  urmand sesiunile de life coaching.

Privind inapoi pot spune ca sunt mai linistita cu privire la viata in general, am mult mai multa incredere in mine si in ceea ce se intampla, si vad ca puiul meu creste intr-un mediu aromonios cum mi-am dorit pentru el. Este normal, ca aceasta cautare nu se intrerupe niciodata si faptul ca ne raspundem la anumite chestiuni nu inseamna ca nu vor aparea altele, insa acum stiu ca am la indemana tot ce este necesar sa imi raspund si cand nu pot de una singura apelez la cineva de specialite. Este reconfortant sa aflii cat de mult esti capabil ca om si sa vezi cum, ca o floare primavara, infloresti ca persoana si cresti spre noi zone de performanta, atat in business cat si ca om si spirit. 

Pot spune ca printre multe altele acesta calatorie este una frumoasa care mi-a adus echilibru cand am nevoie de el, cumpatare, structura, energie, organizare, inspiratie, imaginatie, creativitate , intelegere, si multe multe altele  care ma fac sa inteleg inca odata ca acest drum merita parcurs de oricine si pentru fiecare aduce exact ceea ce acea persoana are nevoie, fara a fi un proces lung  si plicitisitor,  ba din contra este un proces activ, provocator si cu rezultate minunate atata timp cat te implici. 

Read 3362 times Last modified on Wednesday, 10 February 2016 10:06
Maria Stanescu

Maria lucreaza ca si life coach din 2013, dupa ce a parcurs programul de coaching in cardul scolii Coaching Essence si o specializare in domeniu cu MCC Alain Cardon.

In prezent dezvolta o cercetare doctorala in cadrul Facutatii de Management si Ingineria Afacerilor, privind imbunatatirea performantei manageriale, prin coaching.

Inainte de a se axa pe activitatea de life coaching, Maria a lucrat in domeniul resurselor umane si inginerie.

Este de formatie inginer, pasionata de autodezvoltare, practician NLP, iubeste literatura, desenul si pictura, culorile, florile si in general orice este frumos si boem.

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Maria Stanescu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702