Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Apreciere si libertate financiara? Life Coaching

02 March 2016 By In Articole Coaching

Stiai ca pe langa activitatile tale de zi cu zi poti sa faci ceva care sa inspire oamenii, sa ii motiveze si in acelasi timp sa-ti ofere si libertate financiara?

Vorbesc despre a deveni un Life Coach si despre procesul de a asista o alta persoana in calatoria de a-si imbunatati viata.

Nu e nevoie sa iti petreci timpul prin facultate, nici sa sustii ani intregi de practica prin clinici autorizate, e ceva ce trebuie sa faci totusi, si vei afla pana la sfarsitul acestui articol

Pana atunci uite cateva aspecte pe care un Life Coach le stie:

 

 Majoritatea oamenilor nu au nevoie de un diagnostic clinic.

Ei vor doar sa treaca la un nivel superior in viata. Nu vor sa vorbeasca despre copilaria lor, vor sa vorbeasca despre relatiile lor, despre cariera, sens in viata...despre modul in care sa isi imbunatateasca viata in toata complexitatea ei.

→ Un Life Coach poate fi atat un instructor yoga, un manager in vanzari cat si un antreprenor sau un IT-ist.

Este despre tine ca si formare personala nu despre functia ocupata. Oricine doreste poate deveni un Life Coach, pasiunea pe care o pui in sedintele de coaching, va face diferenta.

 Nu ai nevoie de birou sau sediu personal.

Life Coaching-ul este o arta, poti sustine sesiunile online, in parc, in cafenele sau in birourile noastre special amenajate pentru procesul de coaching 1 la 1 ca si coach colaborator in cadrul Coaching Essence.

 

In ce mod poti ajunge un Coach Profesionist in Romania?

Nu zic ca e usor, zic doar ca e placut si procesul este revolutionar, daca urmezi un Program de Formare in Coaching la standarde internationale cu traineri consacrati in acest domeniu.

Dureaza 6 luni (112.5 ore de training + 90 ore de practica), iar instruirea se desfasoara intr-un cadru 100% profesionist.

Aceasta calatorie iti poate schimba viata intr-un mod in care nici nu poti sa-ti imaginezi acum, vezi mai multe detalii pe link-ul de mai jos:

http://www.coaching-essence.ro/Coaching-For-Now/

 

Cu respect!

Lucian Maruntelu,
Coaching Essence

Read 3042 times Last modified on Thursday, 03 March 2016 13:23
Lucian Maruntelu

Avand adanc impregnata in mine dorinta de a schimba lumea intr-una mai buna, am inceput inca din adolescenta procesul de a ma schimba pe mine. Dintr-o perspectiva lipsita de judecata mi-am dat voie sa ma descopar…si am descoperit ca aceleasi reguli universale ce mi se aplica mie, ti se aplica si tie.

Am descoperit ca mai presus de orice, noi oamenii suntem fiinte spirituale si ca toti putem sa avem vieti echilibrate si prospere atat timp cat stim sa ne definim intentiile si sa ne administram atentia.

Sunt o persoana optimista, foarte usor adaptabila si capabila sa inteleaga si sa se faca inteleasa; indiferent de modul de comunicare al persoanei implicate in interactiune.

Vad in procesul de coaching o “prietenie profesionista” in care nevoile tale sunt scoase la lumina si puse pe masa. Impreuna gasim cel mai bun drum de a le indeplini…si il parcurgem constienti de fiecare pas facut. Iar la sfarsit…sarbatorim.

Calificari: Formare in coaching la standarde internationale ICF sub indrumarea trainerilor Tiberiu Felber, Carmen Todor si John Thompson, NLP Practitioner si multa “scoala vietii”.

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Lucian Maruntelu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702