Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

4 motive pentru a deveni un Life Coach

03 March 2016 By In Articole Coaching

Din moment ce citesti acest articol, presupun ca ai o oarecare predilectie catre dezvoltare personala si profesionala.

Nu vrei doar sa stii...vrei sa fii!

Cea mai buna cale pentru a stapani cunostintele si abilitatile invatate este prin a le impartasii cu ceilalti...astfel alegand sa devii un Coach viata ta o va lua 100% in aceasta directie.

In continuare iti prezint 4 motive pentru care multi oameni aleg sa devina Coach:

 

1. Coaching-ul sprijina propria crestere personala

Daca esti dornic de crestere si dezvoltare, coaching-ul este locul potrivit. Devenind Coach iti ei un angajament de crestere continua dobandind cunostinte si abilitati pe care ulterior le vei "internaliza" in propria viata.

 

2. Te bucuri de viata in timp ce ajuti alti oameni

Acest lucru este valabil mai ales daca iti place sa lucrezi cu oamenii. Ori de cate ori ajuti pe cineva sa se dezvolte sau sa rezolve o problema vei avea un sentiment de implinire si satisfactie, acest sentiment iti poate lumina cu adevarat ziua.

Pe masura ce ajuti alti oameni sa-si imbunatateasca viata, iti va creste increderea in propria persoana, stima de sine si vei genera o bunastare generala.

Dupa cum spune Abraham Maslow, necesitatea de a contribui la bunastarea altora este una din nevoile noastre fundamentale.

Fiind un Coach (antrenor) iti vei indeplini din plin aceasta necesitate.

 

3. Contribui la ascensiunea constiintei umane

De fiecare data cand ajuti pe cineva sa devina mai bun decat era inainte, contribui indirect la ascensiunea constiintei colective.

 

4. Iti Provoci Creativitatea

Coaching-ul este un domeniu provocator, te vei descurca bine daca pui la inima interesele clientului si esti creativ. Ce vreau sa spun prin asta este ca un Coach invata sa vada lucrurile din perspective diferite. De multe ori tot ce este nevoie pentru a schimba o experienta negativa este sa vezi acel lucru dintr-o noua perspectiva.

In cazul in care acest e-mail rezoneaza cu tine, atunci ar trebui sa te gandesti serios sa urmezi o cariera in Coaching.

Nu este asa dificil precum poate crezi ca este, capeti toate cunostintele si abilitatile necesare urmand un program de formare in coaching la standarde internationale...restul vine de la sine.

Mai multe detalii, click pe: http://www.coaching-essence.ro/Coaching-For-Now/

PS: Oferim posibilitatea de a colabora cu noi, cursantilor ce se dedica 100% programului de formare si orelor de practica.


Enjoy your Journey!

Lucian Maruntelu,
Coaching Essence

Read 3275 times Last modified on Thursday, 03 March 2016 13:22
Lucian Maruntelu

Avand adanc impregnata in mine dorinta de a schimba lumea intr-una mai buna, am inceput inca din adolescenta procesul de a ma schimba pe mine. Dintr-o perspectiva lipsita de judecata mi-am dat voie sa ma descopar…si am descoperit ca aceleasi reguli universale ce mi se aplica mie, ti se aplica si tie.

Am descoperit ca mai presus de orice, noi oamenii suntem fiinte spirituale si ca toti putem sa avem vieti echilibrate si prospere atat timp cat stim sa ne definim intentiile si sa ne administram atentia.

Sunt o persoana optimista, foarte usor adaptabila si capabila sa inteleaga si sa se faca inteleasa; indiferent de modul de comunicare al persoanei implicate in interactiune.

Vad in procesul de coaching o “prietenie profesionista” in care nevoile tale sunt scoase la lumina si puse pe masa. Impreuna gasim cel mai bun drum de a le indeplini…si il parcurgem constienti de fiecare pas facut. Iar la sfarsit…sarbatorim.

Calificari: Formare in coaching la standarde internationale ICF sub indrumarea trainerilor Tiberiu Felber, Carmen Todor si John Thompson, NLP Practitioner si multa “scoala vietii”.

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Lucian Maruntelu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702