Formare in Business coaching si lifecoaching, sedinte si cursuri de certificare ca si coach. Training NLP si sedinta de optimizare si dezvoltare personala.

Alege un coach

Tiberiu Felber

Tiberiu este coach si membru acreditat al Societatii Romane de Coaching(SRC) si membru de onoare a Asociatiei Romane de Coaching(ARC), Trainer ITA-NLP si trainer Coach.
Fiind, din `96, printre pionierii din domeniul dezvoltarii personale si promotor al serviciilor de optimizare psihologica si psihoterapie, coaching si managementul schimbarii, are la activ peste 10.000 de ore petrecute in training-uri ca persoana in formare, ca si trainer sau in sedinte de coaching 1:1.

Demarand in 1998 Centrul pentru Dezvoltare Personala si Formare Profesionala SISTEM PSI el a participat la formari si specializari in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, Counselling, Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana, Psihosexologie, Psihoterapie Experientiala, Psihoterapie Centrata pe Client - Metoda Focusing, Consiliere si Psihoterapie de Familie si Cuplu, cu specializari in Dezvoltare Organizationala Strategica si Managementul Schimbarii, precum si experienta si implementare de proiecte internationale Harm Reduction adresate persoanelor marginalizate. Ulterior a dezvoltat NLP EXplorer si apoi Coaching-Essence datorita spiritului antreprenorial si a fascinatiei pentru potentialul uman.

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Tiberiu Felber alegeti una din variantele de contact de mai jos:

 

 office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Luiza Stefan

Coaching-ul pentru mine reprezinta schimbare...nu cea care este constanta universala, ci una durabila, dorita si creata.

In coaching am gasit puterea de a accepta trecutul si de a invata din el; am aflat savoarea si rostul de a ma bucura de prezent asa cum este; am reusit sa imi creez din vise, dorinte si obiective un viitor palpabil.

Cand sunt fata in fata cu clientul simt emotie, respect si uimire. Sa am acces la viata si gandurile unui om, sa particip la crearea versiunii lui mai bune, sa vad cum isi descopera puterile si le foloseste este inaltator si sunt recunoscatoare ca pot fi parte din poveste.

 Ca pregatire profesionala – am studiat Managementul General, Managementul de Proiect, Leadership organizational. Am o experienta de 10 ani in analiza de bussines si implementarea de solutii software si 15 ani in managementul echipelor – in domeniul riscului bancar.  Am coordonat zona de risc in proiecte de implementare core-banking, sisteme de colectare debite si de behavioral scoring.

Formarile ca si Coach ACC - acreditare International Coaching Federation,  Master Practitioner NLP si Trainer acreditat ANC – au completat in mod firesc evolutia mea profesionala.

Stilul meu de coaching este bazat pe intuitie, umor si provocare. Sunt practica si visatoare in acelasi timp, cred ca nimic nu este doar obiectiv si rezultat, drumul in sine este placere si conteaza poate chiar mai mult ca destinatia.

Pentru a programa o sedinta cu Luiza Stefan alegeti una din variantele de contact de mai jos:
office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Georgia Manescu

Absolvent al Facultatii de Limbi Moderne Aplicate, licentiat in Comunicare Sociala, specializare in Comunicare si Relatii Publice.


Trainer certificat de Ministerul Muncii si Educatiei; NLP Master PractitionerFormarea in Coaching la standarde internationale ICF, Institutor cu 10 ani experienta in invatamant. Asistent trainer NLP Explorer (Programe de formare NLP Practitioner si NLP Master Practitioner Timisoara) 

Redactor articole NLP, Dezvoltare personala, coaching . Experienta:Co-trainer NLP Explorer ( Programe de formare NLP Practitioner si NLP Master Practitioner Timisoara); Participarea si organizarea diferitelor cursuri, formari si Tabere NLP Explorer. Redactor articole in domeniile: NLP, Dezvoltare personala, life coaching si coaching pe relatii.Co-Owner Social Skills

Coach si Trainer in cadrul Social Skills – sustinerea de workshopuri, programe de coaching de grup si individuale destinate descoperirii si activarii Esentei si Puterii Feminine precum si a ceea ce inseamna „dansul armonios al relatiei de cuplu”. 

 

Oras: Bucuresti, Timisoara

 

Pentru a programa o sedinta cu Georgia Manescu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702

Alice Martis

Esti interesat in a-ti creea o viata de nota 10? Ce s-ar intampla daca ai fi suficient asa cum esti?

Prin sesiunile de coaching pe care ti le propun vei reusi sa gasesti sau sa iti optimizezi resursele interne de care ai nevoie pentru atingerea obiectivelor propuse.

Ca si coach te acompaniez in acest proces, in constientizarea situatiei de fapt, in clarificarea obiectivului, planificare, trecerea lactiune si te mentin motivat pana ajungi la rezultat.

In plus, daca vrei o alta situatie financiara, eu sunt pasionata de acest subiect si iti facilitez:

- crearea unui plan financiar si a unui cashflow personal;
- descoperirea Misiunii, Pasiunii si Scopului tau;
- schimbarea convingerile limitative legate de bani;
- crearea unei strategii individuale pentru a avea siguranta financiara, confort financiar sau independenta financiara;
- crearea unei harti cu – Unde - vrei sa ajungi, - Ce ai nevoie si Cum procedezi - ca sa si ajungi;
- personalizarea unui plan de investitii pentru a trece in cadranul “proprietar de business” sau “investitor”.

Sunt optimista, orientata spre rezultate si lucrez cu oameni care vor sa faca o schimbare in viata lor, responsabili si de actiune.

Daca tot esti dispus sa muncesti din greu, sa facem in asa fel incat sa obtii banii pe care ti-i doresti mai repede si mai usor! 

Reaminteste-ti: On what you FOCUS on EXPANDS.

Pentru a programa o sedinta cu Alice Martis alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Mihaela Avram

Ma definesc ca fiind o luptatoare, ce iubeste viata, oamenii si educatia.

Plecand de la aceasta definitie, din toata experienta de pana acum, mi-am dat seama cat este de importanta relatia cu noi insine si cu cei din jurul nostru! Toata aceasta calatorie, ce a constat intr-o continua educatie, munca, prezenta si deschidere intodeauna catre nou, are la baza, relationarea autentica, asa cum este ea exprimata de fiecare dintre noi!

Asa cum este relatia cu noi insine, asa este si relatia cu ceilalti!

Pentru mine, coaching-ul inseamna pasiune. Este acea activitate pe care o fac si nu simt ca muncesc. Prin Coaching, poti sa iti realizezi pe deplin tot ceea ce iti doresti, chiar si cele mai temerare vise, atata timp cat acestea sunt congruente cu valorile profunde ale personalitatii tale.

Pregatire: Associate Coach – Certificat de International Coach Federation, Consilier Vocational - Autorizat de Ministerul Educatiei Nationale, absolventa de Comunication Skills, Comportament Organizational, Managementul Performantei, Tainele Feminitatii Sacre, Facultate de Filologie.

Sunt LIFE COACH (antrenor de vieti), specializat pe Crearea de Relatii Autentice, pe coaching-ul de cariera si pe Medierea de Conflicte! Rolul meu este sa te insotesc sa iti gasesti acele tipare si conflicte interioare, si, odata constientizate, sa iei decizii bune in viata TA! Sunt bucuroasa si recunoscatoare sa contribui la imbunatatirea vietii tale, in acest mod eu sunt autentica, in armonie si echilibru cu mine!

Pentru a programa o sedinta cu Mihaela Avram alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Dragos Corbu

Viziunea mea este de a sprijini oamenii in drumul lor catre performanta si catre gasirea echilibrului personal. Creativitatea, optimismul si umorul ma reprezinta si le consider fundamentale in activitatea mea de coach.

Conversatia in coaching este orientata spre obtinerea unui rezultat si consider ca fericirea nu se atinge doar in momentul in care atingem rezultatul, ci ea incepe sa apara atunci cand ne clarificam drumul pe care il avem de urmat si se construieste cu fiecare pas pe care il facem spre obiectivul nostru.

Sunt Associate Certified Coach (ACC) certificat de catre ICF (International CoachFederation), membru ARONLP si practician NLP, format in cadrul NLP Explorer, sub egida ITANLP cat si in curs de formare NLP Master Practitioner.Deasemenea sunt  Formator si Manager de Proiect acreditat ANC 

„Dupa o activitate de 11 ani in antreprenoriat, managementul si dezvoltarea afacerilor, training sau coordonarea proiectelor, am realizat ca ma aflam intr-o permanenta cautare si ca lucrurile pe care le realizam, chiar daca multe erau de succes, nu imi aduceau satisfactia pe care mi-o doream.In coaching am gasit adevaratul drum intr-o cariera care ma reprezinta.”

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Dragos Corbu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

 

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Doina Hublea

Sunt Doina Hublea, Coach acreditat de International Coach Federation, la Coaching Essence.

Am absolvit Facultatea de Fizica Atomica din Magurele in paralel cu Facultatea de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.Am o experienta foarte diversificata, din 1996, in domeniul vanzarilor, al tehnicilor avansate de negociere si comunicare, al initierii de relatii de afaceri si al consolidarii acestor relatii pe termen foarte lung, in organizare si planificare.

Rolul programului de coaching este acela de a constientiza masura in care iti influentezi propria existenta si de a-ti accelera succesul.

Campion este orice persoana, un campion care e “adormit” in interiorul persoanei sale si pe care un antrenament mental adecvat cum e coaching-ul il poate “trezi”.

 

Fiind privit ca stil de management al viitorului, coaching-ul este intr-adevar o stiinta si o arta, ma fascineaza din ce in ce mai mult pe masura ce il practic pentru ca dezvolta creativitatea intr-un mod fantastic.

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Doina Hublea alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Raluca Dumitru

Sunt un coach orientat către performanță dublată de o înțelegere profundă a valorilor și motivațiilor personale și am ales să mă dedic coaching-ului profesionist după o experiență de peste 12 ani în training, consultanță, dezvoltare organizațională și personală.

Înainte de a-mi începe practica privată de coaching, am experimentat atât rolul de profesionist intern de training & dezvoltare în multinaționale din diferite industrii, cât și pe cel de consultant extern, lucru care îmi permite acum să lucrez prin prisma unui background divers. 
    
Acreditările și competențele mele:                                            
Associate Certified Coach (ACC) de către ICF (International Coach Federation); 
Coach Certificat  de IICM (International Institute for Coaching & Mentoring); 
Consultant acreditat de Human Synergistics;
NLP Practitioner, certificat de IANLP;
Trainer certificat in Situational Leadership II (Ken Blanchard);
Senior Trainer pentru corporate training;
Trainer certificat Achieve Global pe tematici de Leadership: Interpersonal Managing Skills, Bridging Strategies to Outcomes, Accelerating Team Productivity, Team Performance Management, Coaching Others for Top Performance, Coaching Professional Sales Coaching, Workload Management.

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Raluca Dumitru alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Violeta Anghel

Cred cu tarie in training si in importanta continuarii si aplicarii noilor cunostinte in interactiunile cu clientii.

Doar ca acum cinci ani cand am descoperit nivelul urmator-coachingul- a fost ca o revelatie pentru mine si m-am bucurat de puterea Coachingului de a-mi defini si slefui aspecte ale vietii profesionale si personale accesand resurse proprii.

Expertiza in vanzari:  peste 20 de ani de activitate in fascinanta lume a vanzarilor in industrii de tip B2B si B2C, pe zone de competenta  precum Profesional Sales si People Management, in companii multinationale.

Sales Coaching-ul  reprezinta  dezvoltarea mea profesionala.

Din 2014 Coach acreditat de International Coach Federation, la Coaching Essence.

 

Motto: My job is making windows where there were once walls.” Michel Foucault

 

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Violeta Anghel alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

S.Budisteanu

"In coaching, pornesc cu ideea ca persoana din fata mea detine toate resursele schimbarii si ale succesului, datele pentru a-si atinge potentialul maxim. Uneltele mele sunt: empatia, intuitia, umorul, spiritul progresist, uneori neconventional, increderea. Imi place sa inspir si sa motivez oamenii."

Silvana este coach si membru al International Coaching Federation si al Asociatiei Romane de Coaching (membru afiliat). A absolvit cursul de Master Coach organizat de Coaching Essence si este trainer acreditat ANC. Are formari in NLP (NLP Practitioner - NLP Explorer), coaching cognitiv-comportamental, tehnici mind power, Management and Business Administration si Public Relations si nu in ultimul rand o experienta de 15 ani in antreprenoriat.Cu experienta in zona de business, executive coaching si coaching de echipa (in industriile de auto-moto, asigurari si industria de prelucrare) precum si in coaching 1:1. Stilul ei de coaching este: provocator, direct, intuitiv, pragmatic si centrat pe constientizare.

Oras: Bucuresti

 

Pentru a programa o sedinta cu Silvana Budisteanu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702

Camelia Stefan

Camelia Stefan este Licensed Associate NLP Coach cu certificare SNLP SUA (society of NLP) si ICI (International Asscociation of Coaching Insitutes) din 2012. Este Trainer certificat de Ministerul Muncii si Educatiei din anul 2010.

Alte specializari/formari: Hipnoza si regresie, Terapie Subliminala metoda DR Yager , Trainer practicant de Inteligenta Spirituala certificat de SQ Institute Australia.

Are o pregatire vasta in dezvoltarea personala - incepand cu anul 2005 cand a pornit constient acest proces al transformarii, a generat rezultate pe multiple planuri: personal, profesional si spiritual.

Avand si experienta a 15 ani de Management Ticketing si Operational in cele mai mari agentii de turism din Romania, in prezent profeseaza ca si Coach transformational, atat individual cat si cu grupuri.

Incepand cu anul 2016 colaboreaza cu Coaching Essence si NLP Explorer in proiecte de Life Coaching, Cariera si Start-up Business si este Trainer Assistant in cadrul formarilor de NLP Practitioner. 

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Camelia Stefan alegeti una din variantele de contact de mai jos:
office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Adriana Fratila

Trăiesc cu credința ca fiecare om are o parte ce abia asteapta sa fie descoperită.

Te invit sa facem impreuna aceasta calatorie a redescoperirii tale!

Cu ajutorul  meu ca si coach, iti poti activa resursele potrivite pentru a reusi in tot ce-ti propui.

Te voi sprijini cu calm si rabdare in acest proces de completare a propriului tau , EU. Reactiile, emotiile si sentimentele noi pe care le vei descoperi vor da un nou sens al vietii tale.

Sunt ambitioasa si luptătoare si cred ca cea mai buna versiune a mea este  alaturi de oameni.

Acesta este motivul pentru care imi doresc ca fiecare client cu care voi lucra sa faca pasi marunti si siguri prin care sa simtă singur propriile răspunsuri. Toti avem nevoie de o varianta mai buna a noastră, atât pe parte personală cât si profesională si putem face pașii necesari exploatand acel CEVA, ce poate face diferența.

- absolventa a Facultatii de Comunicare si Relații Publice- SNSPA

- masterand in Managementul Resurselor Umane -SNSPA

Dupa 13 ani de dezvoltare vanzatori si manageri in domeniul financiar-bancar, am ales sa fac acest pas spre coaching din dorinta de A FI langa oameni, atunci cand au nevoie.

Daca esti hotarat sa accesezi o mai buna varianta a TA, te astept!

Te voi ajuta sa stii ce vrei si sa te intelegi mai bine.

Pentru a programa o sedinta cu Adriana Fratila  alegeti una din variantele de contact de mai jos:

 

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Alex Poenaru

Inca de mic mi-a placut sa stau de vorba cu oamenii din jurul meu si sa le fiu alaturi in procesul de a-si imbunatati viata.
 
Dupa multa cautare interioara am constientizat ca misiunea mea in viata este sa aduc cat mai multa valoare oamenilor cu care interactionez. Aceasta misiune se muleaza foarte bine cu coaching-ul, profesie careia ma dedic cu pasiune.
 
Cred cu tarie ca fiecare dintre noi detine un potential infinit cu ajutorul caruia putem urca pe culmile cele mai inalte ale succesului. 
 
Ca si coach, acompaniez clientul in drumul sau spre maximizarea propriului potential.
 
Astfel, facilitez un cadru de constientizare prin care clientul isi gaseste propriile resurse care sa il duca din  punctul A in punctul B.
 
In sedintele 1 la 1 combin coaching-ul cu tehnici NLP si instrumente de foto-proiectare (Points of You). Prin aceasta abordare coachee-ul priveste obiectivul/problema din unghiuri noi, generand astfel si solutii noi.
 

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Alex Poenaru alegeti una din variantele de contact de mai jos:

 office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Iuliana Croitoru

Cunoaste cineva reteta unei vieti perfect armonizate? Stie cineva care este secretul succesului permanent? Nici nu ne-ar trebui sa fim perfecti! Nu vreau ca oamenii sa fie perfecti! Imi placa asa cum sunt ei. De ce? Pentru ca ma ajuta sa ma dezvolt, pentru ca ma motiveaza, pentru ca ma fac curioasa, pentru ca ma descopar! Asta imi place si asta fac! Coaching pe dezvoltare personala si dezvoltare profesionala. Este mai mult decat savuros atat pentru client dar si pentru mine sa vezi cum oamenii infloresc si prind incredere in sine dupa o sedinta de coaching! Asta imi place si asta fac! Ne dezvoltam prin coaching!

Am contribuit la dezvoltarea mea participand la cursuri depre  Emotii, Gandirea Pozitiva, Parenting, Compasiune Tibetana, Nutritie, Tehnici  de vanzare, Arta Meditatiei si Antreprenoriat. Am lucrat  14 ani pe partea de vanzari, dintre care 7 ani in domeniul bancar,  iar ca  urmare  am dezvoltat abilitati  de comunicare eficienta,  ascultare activa si rabdare cu oamenii. Sunt o persoana dinamica, cu mult umor, vesela, pozitiva, toleranta si deschisa! Imi place sa lucrez intr-un mod bine organizat, structurat si cu fermitate. Inspir siguranta, incredere si lejeritate in intalniri si vad coachingul ca fiind bogatia la indemana tuturor!

Sunt Trainer certificat de Ministerul Muncii si Educatiei,

Life Coach acreditat de Noble Manhattan-U.K,

NLP Practitioner din cadrul NLP Explorer

Pentru a programa o sedinta cu Iuliana Croitoru alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Cristian Nicolae

In urma anilor de pregatire in Programare Neuro Lingvistica si Coaching, programele livrate sunt co-create si personalizate fidel pentru oamenii din firma, fie ca sunt  in zona echipelor operationale, fie a celor strategice sau a persoanelor cheie din zona executive.

Experienta:Stabilirea de strategii vanzare & marketing, de programe complexe de instruire si implementarea lor, concluzionate cu rezultate masurabile remarcabile; implicarea activa in redesignul proceselor, program ce a creat o flexibilitate binevenita in organizatie si a asigurat pozitia de benchmark in retelele respective;

Coaching, individual sau de grup, majoritatea timpului alocat fiind in zona de business; traininguri, workshop-uri si consultanta in comunicare, cold calling, tehnici de vanzare, persuasiune, negociere, tehnici de inchidere contracte si managementul timpului; grupuri de tineri, 17-18 ani, coaching vocational.

Oras: Bucuresti

 

Pentru a programa o sedinta cu Cristian Nicoale alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Cristian Veet

Pentru mine coachingul este o magie si sunt surprins in fiecare zi de asta.

Este o imbinare surprinzatoare  intre a fi Creativ pe de o parte si Focusat pe Directie pe de alta parte.”Ca si coach te pot sustine si cu experienta din alte traininguri si workshopuri de Dezvoltare Personala si Spirituala care mi-au imbogatit perceptia catre un mod de a vedea lucrurile sistemic si holistic, in intregul corp-minte.

Ca si exemplu, Formarea cu ‘Leaning Love Institute’ in lucru pentru Co-dependenta in relatii si Relatii Constiente;  Respiratie Primara si efectul deosebit pe care-l are respiratia pentru echilibrare emotionala. Tehnici orientale de constientizare incluzand amintirea de sine si meditatia. Cat si lucru cu Polaritatile Masculin-Feminine.Formare in Coaching Rezonantz. (scoala austriaca Kutschera Institut)(din 2009) , N.L.P. Rezonantz Trainer (2008) (anterior formari si in Practitioner si Master N.L.P.).  In present imi continui dezvoltarea cu formarea Coaching for NOW cu Coaching Essence. 

Oras: Bucuresti

 

Pentru a programa o sedinta cu Cristian Veet  alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Silvia Takacs

Silvia este un ghid spiritual contemporan, născută pe 15 august (sub protecţia Sfintei Maria) şi trezită spiritual la vârsta de 21 de ani de ziua Sfinţilor Arhangheli, şi-a găsit vocaţia prin munca cu îngerii şi îi face o mare plăcere să transmită mai departe aceste învăţături şi iniţieri, pe calea minimei rezistenţe, celor care au acelaşi contract în spirit – de a urma învăţătura şi ghidajul îngerilor.

A început să primească şi să interpreteze mesajele îngerilor întâiprin clarcogniţie, apoi folosindu-se de cărţile de oracol ale lui Doreen Virtue, care este şi maestra ei care a certificat-o cu titlul de Angel Intuitive  în Elveţia (2014). Interesele ei se extind de la antropologie, psihologie transpersonală, hipnoză până la lucrul cu îngerii, şamanism şi suflete gemene (twin flames).

Dorinţa ei este să contribuie semnificativ la evoluţia spirituală a Planetei prin ceea ce scrie şi transmite în cadrul cursurilor spirituale, precum şi prin colaborarea 1:1 cu cei care au nevoie de ghidaj individual personalizat. Crede foarte mult în potenţialul uman de a fi extraordinari, excepţionali de fericiţi, tot mai mult, în fiecare zi.

Oras: Timisoara

Pentru a programa o sedinta cu Silvia Takacs alegeti una din variantele de contact de mai jos:

 

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702

Maria Constantinescu

Mindfulness Coach
 
Coaching-ul nu adaugă ceva la tine, ci pur şi simplu îţi revelează răspunsurile şi soluţiile pe care deja le deţii.
 
Mindfulness Coaching înseamnă să devii conştient/-ă de prezenţa ta dincolo de corp, minte, activităţi. Te ajută să fii în starea de meditaţie chiar şi în timpul activităţilor, ceea ce aduce mai multă viaţă în tot ce faci.
Folosesc şi termenul de ‘happiness coach’ pentru că, pentru mine, coaching-ul este pentru fericire.
În şedinţe obţii:
  • încredere în sine
  • accesarea intuiţiei
  • puterea de a o aplica şi de a face schimbări
Ma adresez oamenilor non-conformişti, interesaţi de spiritualitate, care se desprind de vechile obiceiuri, relaţii sau activităţi care simt că îi ţin pe loc şi care vor să îşi asculte chemarea interioară.
 
Obiective: independenţă financiară, emoţională, job din pasiune, pace interioară, fericire în relaţii, conectarea intuiţiei cu mintea logică.
 
*La finalul unei şedinţe cu mine vei primi şi o tehnică de bioenergie pentru echilibrare energetică şi accesarea câmpului de linişte.
 
Certificate și alte experiențe:
Studii în sociologie (psihologie socială) la Universitatea Bucureşti.
Arte plastice, grafică şi pictură.
NLP Practitioner și NLP Master Practitioner, acreditat de International Association for Neurolinguistic Programming și International Association of NLP Training Institutes, Formare de peste 330 ore live training în NLP, cu Daniel Bichiș (Competent Consulting) format de Richard Bandler, co-fondator NLP.
Consilier pentru Dezvoltare Personală, acreditat A.N.C., Formare de 150 ore, cu Mugur Bădărău.
Coach acreditat de International Coach Federation (ICF), formare de 112,5 ore aprobate ACSTH-ICF și peste 90 de ore de practică, prin şcoala Coaching Essence.
Participare la “Inițiere în Buddha Compasiunii” cu Dalai Lama, Budapesta, septembrie 2010.
Participare la cursurile de yoga în cadrul Grupului Național de Studiu și Practică Yoga (Organizație membră a Uniunii Europene de Yoga), cu Yogaacharya Mario Sorin Vasilescu, 2010 – prezent.
Participare la întâlniri, workshop-uri și retreat-uri cu Rune Heivang și Arne Bjellebo, în România.
Participare la Retreat cu Gangaji și Eli, (discipoli ai lui Papaji – discipol al lui Ramana Maharshi), Amsterdam, iulie 2014.
Pentru a programa o sedinta cu Maria Constantinescu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Carmen Todor

Carmen Todor–medic psihiatru, MasterTrainer si MasterCoach NLP, autor.

Experienta :Business & Life Coaching, in care foloseste modele de coaching performant, care permit dezvoltarea individului, echipelor, liderilor si organizatiilor, sigur si cu rezultate masurabile. Incurajeaza un coaching stiintific, eclectic si multiaxial, precum si cercetarea in domeniu. Se ocupa de departamentul  de training & coaching al Facultatii de Stiinte Economice, Cluj, din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir”, Bucuresti.

Carmen face parte din prima generatie de trainer si coachi NLP din Romania.Viziunea ei despre coaching este aceea a unui extraordinar instrument menit sa ne sustina in demersul nostru de a deveni tot mai performanti, cu o minte creativa si orientata spre Resurse, Energie si Solutii.

Functii curente: Presedinte Asociatia Romana pentru ProgramareaNeuro-Lingvistica (ARONLP), Presedinte Societatea Romana de Coaching (SRC)

Carti:-“Arta fericirii in secolul 21”, ed. Paralela 45-“Leadership total – ghidul liderului de succes”

 

Oras: Cluj-Napoca  

 

Pentru a programa o sedinta cu Carmen Todor alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Maria Ghitiu

Promoter of people development through Leadership, Coaching & Mentoring Maria dares to say that this is the key success factor within her career as she has always considered people our greatest investment.

12 years of Leadership in both small & large Multinational companies, leading mostly sales teams B2B & B2C, all in various industries - IT, Pharmaceutical, Telecom, Banking, Consumer Goods, Retail, Travel. Currently acting as Regional Sales Director within Oracle Romania, covering the West Region – UK, IE & IL. It is said that during rough times, only then, a true leader can actually speak of success.

Her experience also includes Organizational Assessment & Motivational Audit, implementation of Performance Management systems, Coaching & Mentoring – implementing effective succession planning & career planning but also business development. Personal purpose: Contribution to a better world - a happier and more enjoyable place to be - a place where everything is possible as you become the Master of your own dreams!

Certified experience: Excellence in Management – Asebuss EXEC-EDU, Marketing & Strategic Sales – ISMM Level 6, Coaching for Performance – ICMI New Orleans USA, Transformational & Life Coaching – Coaching ESSENCE & NLP Professional – Mind Master. Over the last years Maria worked with companies such as: Vodafone, KLM, BRD, UPC, Boom TV, Oracle and other.

Hobbies: Passionate about photography and traveling – a perfect way of exploring all the beauty out there while recognizing and integrating all there is in fact within you!

Pentru a programa o sedinta cu Maria Ghitiu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702

Adrian Gorcea

"Omul a fost proiectat pentru realizari, structurat pentru succes si inzestrat cu semintele maretiei!" - spunea Zig Ziglar...
Ca si Ziglar si eu am convingerea ca avem deja in noi tot ce ne trebuie pentru a fi excelenti, pentru a putea face tot ce ne dorim si pentru a avea multe visuri implinite.
E adevarat ca uneori ne mai impiedicam, ne mai blocam si avem nevoie de un ajutor din afara pentru a depasi obstacole sau pentru a atinge niveluri mai inalte de performanta si succes.
La fel de adevarat e ca alteori avem nevoie de cineva care sa ne insoteasca in descoperirea potentialului nostru latent, in intarirea increderii in noi insine sau in demersul nostru de a produce schimbarile pe care ni le dorim in viata personala sau profesionala.
 
In aproape 25 de ani de lucru cu oamenii am constatat ca solutiile cele mai bune, care sunt si aplicate rapid si eficace sunt solutiile pe care oamenii le gasesc ei insisi si nu sfaturile sau solutiile pe care un "specialist in rezolvarea problemelor" le ofera. 
De fapt, abia dupa ce am luat contact cu coaching-ul mi-am dat seama de ce am tendinta sa resping sfaturile altora si de ce caut sa modific sau sa îmbunatatesc solutii considerate “retete garantate si universal valabile”: pentru ca nu sunt ale mele.
 
Cred foarte tare in efectele pozitive si rapide ale coaching-ului si folosesc acest instrument atat in familie cat si in viata profesionala.
Tot Zig Ziglar spunea ca „Poti obtine in viata tot ceea ce vrei daca ajuti suficient de multi oameni sa realizeze ceea ce vor.”
 
Oras: Constanta
Pentru a programa o sedinta cu Adrian Gorcea alegeti una din variantele de contact de mai jos:

 

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Ilinca Hotaran

Cred in dezvoltarea continua si in propria capacitate de a-ti creste performanta si calitatea vietii prin propria vointa, atitudine, deschidere.

Implicata in proiecte de Leadership, avand deja cursuri create si sustinute de Leadership, Coaching pentru Profesori si Public Speaking, imi doresc colaborarea continua cu oamenii si crearea unor situatii de tip “win win” pentru ambele parti ale “aliantei”..pe care tu si cu mine o putem forma.

Facultatii de Management, Academia de Studii Economice din Bucuresti am colaborat si imi continui dezvoltarea alaturi de peste 800 de studenti. Competentele profesionale dobandite: Formator autorizat ANC, Competente de comunicare, Competente de coaching si coaching cu clientii, Competente de Practical Leadership, Sustinerea unor cursuri de „Leadership” in 3 module, Competente de relationare, raport si tehnici de persuasiune, Formare NLP Practitioner, Formare Coaching acreditat ICF, Formare NLP in Business, Formare Hipnoza Ericksoniana

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Ilinca Hotaran alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Lucian Maruntelu

Avand adanc impregnata in mine dorinta de a schimba lumea intr-una mai buna, am inceput inca din adolescenta procesul de a ma schimba pe mine. Dintr-o perspectiva lipsita de judecata mi-am dat voie sa ma descopar…si am descoperit ca aceleasi reguli universale ce mi se aplica mie, ti se aplica si tie.

Am descoperit ca mai presus de orice, noi oamenii suntem fiinte spirituale si ca toti putem sa avem vieti echilibrate si prospere atat timp cat stim sa ne definim intentiile si sa ne administram atentia.

Sunt o persoana optimista, foarte usor adaptabila si capabila sa inteleaga si sa se faca inteleasa; indiferent de modul de comunicare al persoanei implicate in interactiune.

Vad in procesul de coaching o “prietenie profesionista” in care nevoile tale sunt scoase la lumina si puse pe masa. Impreuna gasim cel mai bun drum de a le indeplini…si il parcurgem constienti de fiecare pas facut. Iar la sfarsit…sarbatorim.

Calificari: Formare in coaching la standarde internationale ICF sub indrumarea trainerilor Tiberiu Felber, Carmen Todor si John Thompson, NLP Practitioner si multa “scoala vietii”.

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Lucian Maruntelu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702

Cristian Galan

Astazi, cand devine tot mai evident faptul ca singura constanta a vietii este schimbarea, este important sa exploram constient acele aspecte care influenteaza si determina realitatea in care traim.

Mintea, acest minunat instrument pe care cu totii il avem la indemana, ne poate conduce catre implinirea celor mai indraznete vise si idealuri.
Te invit sa descoperi uimitoarea putere a coachingului in transformarea vietii tale personale si profesionale .

Calificari: Formare in coaching la standarde internationale ICF sub indrumarea trainerilorPetra Mueller, Tiberiu Felber, Horea Murgu si Carmen Todor,  NLP Practitioner Coaching Cognitiv Comportamental.De asemenea, a studiat Reiki, traditiile budiste din Thailanda si India precum si traditiile samanilor din Anzi si Amazon.

 

Oras: Bucuresti

 

Pentru a programa o sedinta cu Cristian Galan alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702

Stefania A.

Cum poti sa ai o relatie mai buna cu cei pe care ii iubesti, sau sa ai mai multa incredere in tine, sau sa castigi mai multi bani sau sa le ai pe toate la un loc? Cu totii ne dorim ca viata noastra sa fie mai buna, sa fim fericiti. De aceea esti acum aici, nu?

Experienta mea de peste 10 ani in managementul proiectelor si al schimbarilor in corporatii multinationale reprezinta o dovada ca am acompaniat cu success echipe mari formate din oameni care veneau din culture diferite, cu viziuni diferite, pentru a atinge obiective complexe.

Sunt convinsa ca intalnirea noastra iti va aduce rezultatele pe care ti le doresti.Sunt alaturi de tine, te ascult cu atentie si te tratez cu respect.

Calificari: Formare in coaching , Formare in NLP – Practitioner,  Formare in NLP – Master,  Formator acreditat ANC, Formare in managementul de proiecte

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Stefania Alexandru alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Maria Stanescu

Maria lucreaza ca si life coach din 2013, dupa ce a parcurs programul de coaching in cardul scolii Coaching Essence si o specializare in domeniu cu MCC Alain Cardon.

In prezent dezvolta o cercetare doctorala in cadrul Facutatii de Management si Ingineria Afacerilor, privind imbunatatirea performantei manageriale, prin coaching.

Inainte de a se axa pe activitatea de life coaching, Maria a lucrat in domeniul resurselor umane si inginerie.

Este de formatie inginer, pasionata de autodezvoltare, practician NLP, iubeste literatura, desenul si pictura, culorile, florile si in general orice este frumos si boem.

Oras: Bucuresti

Pentru a programa o sedinta cu Maria Stanescu alegeti una din variantele de contact de mai jos:

office@coaching-essence.ro - 0734.701.702 

Abonare Newsletter

Asigura-te ca nu pierzi articole de dezvoltare personala interesante abonandu-te la newsletter-ul Coaching Essence

Informatii de contact

Echipa noastra va raspunde cu placere la solicitari, pentru contact folositi informatiile de mai jos:

Coaching Essence Office

  • Mobil: +40 734 701 702

Info Retele Sociale

Linkedin si Facebook & Co. Follow us & get in touch.

NLP Coaching pentru Dezvoltare Personala